Υπηρεσίες

Υπηρεσίες ιστοσελίδας & E-shop

Κατασκευή ιστοσελίδας

Το ξέρετε ότι όταν κάποιος αναζητά ένα επάγγελμα στην περιοχή του το ψάχνει πρώτα στο Google?

Μην μένετε απ’ έξω!

Κατασκευή ποιοτικών ιστοσελίδων με design και δυνατό περιεχόμενο σε κώδικα ώστε να έχετε την βέλτιστη κατάταξη στην Google. Στόχος μας είναι η εύρεση νέων πελατών για εσάς!

Κατασκευή E-Shop

Μην περιορίζετε την επιχείρησή σας σε “δεκάδες” υποψήφιους πελάτες που θα περάσουν μπροστά από την βιτρίνα σας. Με ένα e-shop θα έχετε την ευκαιρία να φέρετε περισσότερους!

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να δημιουργήσουμε ένα πανίσχυρο e-shop και να απευθυνθούμε σε εκατοντάδες χιλιάδες υποψήφιους πελάτες. Οικονομικά, Γρήγορα, Αξιόπιστα

Σεμινάρια

Μάθετε εσείς και το προσωπικό σας να διαχειρίζεστε την ιστοσελίδα ή το e-shop μόνοι σας. Είναι πολύ εύκολο!

Υποστήριξη

Είμαστε κοντά σας προσέχοντας τον ιστότοπό σας προς το καλύτερο αποτέλεσμα. Αρκετές φορές μέσα στο χρόνο θα επισκεφθούμε την ιστοσελίδα σας βελτιώνοντάς την. Επίσης, άρθρα υποστήριξης και γνωσιακής βάσης, ΔΩΡΕΑΝ στους πελάτες μας. Για να είσαι συνέχεια σε “φόρμα”

Hosting

O νέος σας ιστότοπος θα αποθηκευτεί σε Linux servers, ταχύτατους, αξιόπιστους και με μεγάλες δυνατότητες, χωρίς περιορισμούς στις φωτογραφίες ή τα προϊόντα σας.

Συνεργασία

Αναλαμβάνουμε την διαχείριση της ιστοσελίδας σας με κείμενα, φωτογραφίες ή προϊόντα για να είναι πάντα ενήμερη και φρέσκια.

Προσφορά

Προσφορά Κατασκευή ιστοσελίδας για μικρές επιχειρήσεις.

Bασική κατασκευή ιστοσελίδας με: λογότυπο, αρχική σελίδα, υπηρεσίες που προσφέρει η επιχείρησή σας, στοιχεία επικοινωνίας, xάρτη ώστε να μπορούν να σας εντοπίσουν. Στα χρώματα που θέλετε, φωτογραφίες χώρου και υπηρεσιών.

GDPR

Όλoi οι ιστότοποι συμφωνούν με την οδηγία για την επιβολή του νόμου περί προστασίας δεδομένων και άλλων κανόνων σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Google ads

Στη Google οι χρήστες αναζητούν τι θα κάνουν, πού θα πάνε και τι θα αγοράσουν. Μια διαφήμιση που εμφανίζεται την κατάλληλη στιγμή, είτε σε υπολογιστές είτε σε κινητά, μπορεί να εξασφαλίσει πελάτες που αποφέρουν αξία στην επιχείρησή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε περισσότερα για τις Υπηρεσίες ιστοσελίδας & E-shop .

I Love WordPress | I am Freelancer | Website Designer | Website Developer | E-Shop Designer